Loading...

2ο Συμπόσιο teΑch «Νέοι ρόλοι στα μαθησιακά περιβάλλοντα του 21ου αιώνα»

2ο Συμπόσιο teΑch

«Νέοι ρόλοι στα μαθησιακά περιβάλλοντα του 21ου αιώνα»
19-20 Ιουνίου 2013, 5.30μ.μ. – 8.30 μ.μ.

Κολλέγιο Ανατόλια, Raphael Hall

Το 2ου Συμπόσιο teAch, διοργανώνεται, για δεύτερη συνεχή χρονιά, από το Κολλέγιο Ανατόλια και απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς της πρωτοβάθμιας, δευτεροβάθμιας και τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και γονείς. Στόχος του είναι να προσφέρει την ευκαιρία στους εκπαιδευτικούς και τους γονείς να ενημερωθούν για τις νέες εκπαιδευτικές τεχνολογίες, τις καινοτόμες διδακτικές πρακτικές και μεθόδους, και να εξοικειωθούν με νέους μαθησιακούς ρόλους που καλείται ο εκπαιδευτικός να υποστηρίξει - του ερευνητή, του συνεργάτη και του «δημιουργού» νέας γνώσης.

 Οι κεντρικοί ομιλητές του φετινού Συμποσίου είναι οι Σταύρος Δημητριάδης, Επίκουρος Καθηγητής, Τμήμα Πληροφορικής ΑΠΘ, Mαρία Ακριτίδου, Σχολική Ψυχολόγος, Κολλέγιο Ανατόλια, Ελένη Χατζημαυρουδή, Φιλόλογος, Κολλέγιο Ανατόλια, Βαγγέλης Μανιτάκης, εκπαιδευτικός, International Baccalaureate, Κολλέγιο Ανατόλια.

 Το teAch εμπλουτίζεται με ομιλίες και παρουσιάσεις που αφορούν σε θέματα παιδαγωγικής και ψυχολογίας, ενώ καθηγητές και δάσκαλοι του Κολλεγίου Ανατόλια θα παρουσιάσουν εκπαιδευτικές δράσεις του  οργανισμού. Το Συμπόσιο είναι ανοιχτό για το κοινό και οι συμμετέχοντες θα λάβουν βεβαίωση παρακολούθησης του. 

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα στη διεύθυνση: 

http://acidd.anatolia.edu.gr/teach2013

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2310 398 309

Κατεβάστε το έντυπο εδώ

Share